Как бяха представени полярните мъхове MOSS decor на Buildingstyle 2016?

И тази година по традиция в град Банско се състоя строително-архитектурния форум Buildingstyle в периода 24-27 ноември, а щандът с полярните мъхове беше разположен в залата за кафе паузи на конферентната сграда към хотел Астера и внасяше зеленина и свежест, контрастирайки на фона на всички останали материали в областта на строителството и интериора.
Представителя на скандинавските мъхове за България фирма БИОборд представи най-новата серия естествено зелени пана MOSSdecorWILD с уникална мостра под формата на красива картина и най-новите Grass Green цветове (light и dark) на познатите ни скандинавски мъхове MOSSdecor. Новият продукт от серията WILD (на снимката горе вдясно) представляваше творческа комбинация от различни естествени горски видове – мъхове и лишеи, коренчета, листа от евкалиптово дърво,папрати, диво грозде и други типове зеленина.

Щандът със скандинавски мъхове на конференция
Щандът със скандинавски мъхове на конференцията Buildingstyle 2016.

Оригиналното излъчване на изложените мостри привлече десетки водещи архитекти и специалисти в бранша, които имахa възможност да се запознаят с качествата на естествено зелените интериорни пана от близо. Гостите на щанда получиха информация от кухнята за производството и високото ниво на изработка на максимално обогатените с мъх зелени панели MOSS decor. Не на последно място посетителите заявиха участие в томбола за подаръчни картини като оставиха своята визитка в специално подготвена купа.

Представяне на полярните мъхове пред архитекти
Представяне на покритията от полярните мъхове пред архитекти.
Наградата в томболата представляваше красива бяла рамка с тъмно зелен горски мъх, която отиде в ръцете арх. Светлана Вълева от Габрово, чиято визитна картичка изтеглиха от купата безпристрастно най-малките посетители на форума. За да стане още по-интересно и да се запази интригата, имаше и втора награда – черна рамка със светло зелен полярен мъх. Този път арх. Боряна Христова от Пловдив демонстрира бързи реакции и завидни знания като отговори на всички въпроси за качествата на скандинавските мъхове и така грабна втората картина. След томболите купонът продължи на пълна пара, а с музика и танци вечерта неусетно се изниза. Остана прекрасното усещане от празника, наречен Buildingstyle 2016, удовлетвореността от свършената работа и срещите с приятели.
Подаръчни картини от полярен мъх за гостите
Томбола и викторина за оригинални подаръчни картини от полярен мъх беше организирана по време на гала вечерята.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *