Табела от скандинавски полярен мъх

Зелено брандиране на офиса Кока-Кола

MOSS decor дава възможност за изработка на мобилни интериорни пана, картини, лога, брандиращи табели и графични елементи за уникална корпоративна идентичност. Всички артикули се изработват с форма и размери по желание на клиента и могат да се местят лесно от едно място на друго – например през летния сезон зелената картина или лого може да бъде в градината на ресторант, а през зимата във вътрешния му салон. Възможно е да се използват успешно, както на рецецията в офиса, така и да бъдат пренасяни на фирмени щандове за изложения, корпоративни събития или даже сватбени тържества. Могат да бъдат и естествено зелен фон за снимки на гостите при входа на събития.

AMATAS избра за офиса си в София декорация от естествен скандинавски мъх с наситено син цвят

Рекламна табела от Скандинавски мъх

 

За да обогатим възможностите си и да внесем цвят във Вашия фирмен облик, решихме да почерпим естетически опит от скандинавските ни партньори. Вдъхновени от естествените багри на природата, те отдавна използват обработени цветни мъхове, за да създават креативни саморъчно изработени интериорни пана, украси и оригинални подобрения в интериорния дизайн. Не се поколебахме нито за миг да включим тази натурална колоритна техника в портфолиото на агенцията ни и да подхраним допълнително автентичното усещане за неповторимост на нестандартните ни предложения към Вас. Изберете си от възможните цветове на скандинавските мъхове MOSS decor тук.

Разгледайте повече интересни примери на лога от снандинавски мъх в галерията по-долу или на секция Проекти от мъх на сайта ни:

Лого от мъх с разделителна лайсна.


Табела от скандинавски мъх за дентално студио MB Dent.

Корпоративно лого от полярен мъх

Табела с ребрандираното лого на хотел Рила

Лого от мъх от два цвята мъх