Направи си сам интериор с плочки MOSS decor

Направи си сам интериор с плочки MOSS decor

От началото на месец юни 2016 година MOSSdecor организира акция под надслов Направи си сам интериор с плочки MOSS decor. Само сега любителите на естествено зелените стени могат да закупят единични бройки едноцветни плочки и луксозни картини от мъх с цвят по избор в правоъгълна и квадратна форма с черна и бяла MDF рамка (или без рамка) в стандартизирани размери 30/30см, 50/50 см, 60/60 см, 20/70 см, 20/140 см. Повече за скандинавските мъхове прочетете тук.

Цената на един брой картина е съобразена с пазарната цена на еквивалентен размер алтернативна луксозна декорация за стена. Плочките мъх с рамка се предлагат добре опаковани в пакет като разполагаме с различни цветове.

Цените са както следва:

Офертата за поръчка на единични бройки MOSS плочки важи до изчепване на складовите наличности. За повече информация, поръчки и указания за плащане, моля пишете коментар в полето в основата на страницата, на нашата офис ел.поща: office@MOSSdecor.bg или на телефон 0885 004 190.

Картина с мъх

Панели скандинавски мъх за интериор


Произволен брой плочки MOSS decor могат да бъдат свободно разположени под формата на пъзел според личните предпочитания с цел постигане на ефектни декорации на интериорни пространства. Допълнително всеки може да им постави рамка по свои собствен вкус.


Монтажът се извършва тривиално върху всякакви повърхности – тухла, бетон и гипс картон подобно на закачане на картина. Указанията могат да се намерят в пакетите. Така лесно можете да „озелените“ богато с плътен килим цяла интериорна стена собственоръчно като закупите необходимия брой MOSS плочки и ги долепяте последователно. Ще постигнете изящен естествено зелен интериор без нужда от поддръжка във времето. Нашият екип също може да извърши закачането вместо вас, ако пожелаете.


Зелен интериор от горски мъх

One thought on “Направи си сам интериор с плочки MOSS decor

  1. Здравейте!
    Пиша ви във връзка с плочките от вечнозелени мъхове. Работя като архитект в архитектурно студио и сме заинтерисовани, ако има възможност да направим среща с вас на която да ни представите вашите продукти и да обсъдим евентуално бъдещо сътрудничество.
    Благодаря предварително!
    Поздрави
    Арх. Антон Антонов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *