Нов вид зелени стени

Зелените мъхове за оригинални интериорни решения
Мъховете са едни от най-старите и разпространени в природата растителни видове. Те покриват значителна част от земната повърхност. В природата съществуват различни видове мъхове, които дори под дебелата снежна покривка остават свежи и вечно зелени и са невероятно красиви, даже и изсъхнали.

Горски мъхове
Горски мъхове в гората
Скандинавски мъхове в гората
Скандинавски мъхове в гората

Осъзнавайки естествените качества на мъховете, разработихме технология за изобразяване на различни знаци, обемни форми и инсталации в областта на рекламата изцяло от естествени мъхове. Опитът ни показва, че те не само допринасят за изключително интересна и приятна за окото рекламна комуникация, но и категорично идентифицират нашите клиенти като “зелени”, благодарение на натуралния им външен вид и близост до природата.

 Декорации от горски мъхове в изложбени зали
Декорации от горски мъхове в изложбени зали
Декорации за дома от горски мъхове
Декорации за дома от горски мъхове
Картини от горски мъхове
Картини от Скандинавски горски мъхове

Цветни мъхове
За да обогатим възможностите си и да внесем цвят във Вашия фирмен облик, решихме да почерпим естетически опит от скандинавските ни партньори. Вдъхновени от естествените багри на природата, те отдавна използват обработени цветни мъхове, за да създават креативни саморъчно изработени украси и оригинални подобрения в интериорния дизайн. Не се поколебахме нито за миг да включим тази натурална колоритна техника в портфолиото на агенцията ни и да подхраним допълнително автентичното усещане за неповторимост на нестандартните ни предложения към Вас. На снимкaтa по-долу можете да разгледате как изглежда в суров вид новия ни продукт.

Горски мъхове в суров вид
Горски мъхове в суров вид

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *