Зелен билборд

Билборд от естествен мъх за Бекс

Зелени билбордове

Кой ли рекламен канал би могъл да бъде по-зелен от нестандартните билбордове и екологичната комуникация с естествен горски мъх MOSS decor и зеленина от БИОборд? Мъхът MOSS decor е естественo растениe, коeто използваме, както за производство на рекламни табели, инсталираме върху билбордове и фасади на сгради за събития на закрито и кампании на открито, така и за зелено брандиране на събития, конференции, изложения и хотелски рецепции.

В течение на времето успяваме да превърнем комуникация с естествен мъх и зеленина в изящно изкуство в областта на нестандартната реклама и зелена комуникация. В днешни дни рекламните посланията от естествен мъх могат да бъдат инсталирани, както на калкан на сграда, билборд или друга повърхност по Ваше желание, така и на закрито за Вашето изложение, конференция или друг вид събитие с трайност от няколко дни до една година според нуждите на кокретния проект.

Излишно е да споменаваме, че по-зелен канал за комуникация не съществува. Изображенията с мъх и трева са перфектното екологично средство да рекламирате Вашия продукт по оригинален начин, особено когато желаете ефективно да комуникирате неговата екологична и природосъобразна стойност или качество. Категорично можем да Ви препоръчаме да ги използвате като натурално средство за брандиране и истински зелена визия на фирмено Ви събитие, в офиса или за Вашата корпоративна идентичност.